Blog 12 juli 2024

BAX steunt De Graafschap Vrouwen 1 in de eredivisie

Bij BAX zijn we niet zomaar fanatiek, maar bloedfanatiek. Onze topsportmentaliteit zit in ons DNA. En met diezelfde passie zetten we ons in voor de maatschappij. Daarom zijn we trotse tenuesponsor geworden van De Graafschap Vrouwen. Voor het eerst staan deze dames in de eerste divisie en wij zijn vereerd om hen hierin te ondersteunen.

Bjorn Harbers: "De ambitie van de dames om op het hoogste niveau te spelen ondersteunen wij graag. De eerste stap is nu gezet door toe te treden tot de eerste divisie. De dames hebben hard gewerkt en lef getoond om deze droom waar te maken. Onze samenwerking met De Graafschap Vrouwen 1 laat precies zien waar wij voor staan: duidelijkheid, passie, en de wil om te winnen."

De Graafschap Vrouwen

De KNVB heeft laten weten dat het door De Graafschap ingediende plan om toe te treden tot de Eerste Divisie voor vrouwen is goedgekeurd. De Graafschap Vrouwen gaat als één van de twee nieuwe ploegen uitkomen op het op één na hoogste niveau van Nederland. “Met de toetreding van De Graafschap Vrouwen in de Eerste Divisie zetten we een ontzettend mooie stap die past bij onze ambities”, aldus algemeen manager Hilde Gerritsen. “We hebben de afgelopen jaren laten zien dat het meiden en vrouwenvoetbal leeft in de regio en dat er enorm veel draagvlak is. We hopen vanuit de Eerste Divisie op termijn te promoveren naar de Eredivisie. Ik heb daar een ontzettend groot geloof in en met deze stip op de horizon gaan wij de komende tijd aan het werk.”

Jet Gerritsen (zwart wit)
Neem contact op met onze experts